En anderledes arbejdsplads!...

Den 15. Januar 2011, blev dørene for første gang slået op til Café Liv på Hovedgaden 18 i Høng, en på mange måder anderledes Café. Caféen ejes og drives Fonden Det private Botilbud, som også driver de private bosteder Finlandsvej, Østerhaven og Mosevej i Høng. Samt Svallerupgård i Svallerup.

Udover 1 fastansat kok, arbejder her udelukkende udviklingshæmmede unge mennesker, som har en indholdsrig og spændende arbejdsplads her. Her er glæde, smil og en god omgangstone.  Alle føler sig velkomne i Café Liv… Det er ligesom at træde ind i ”mormors stue” og der oser af hygge. Her er alle borde dækket med skønne duge, kaffestel og bestik, hvoraf det meste kommer fra genbrug.

Du kan her nyde en kop kaffe… kage, smørrebrød, dagens ret, eller andet godt fra caféens velassorterede menukort. Her er mad i huset, eller ud af huset… og som noget helt nyt tilbydes også gourmétmiddage.

Alt mad tilberedes fra bunden af de bedste råvarer, og stedet er et rigtig godt alternativ til fastfood-stederne og mange bruger stedet som fast mødested, for eksempel pensionister, motionister, efterskole-elever, unge fra gymnasiet og andre, der nyder den helt særlige atmosfære og stemning der er her.

HELT SIKKERT ET BESØG VÆRD!

Om os

Beskyttet beskæftigelse beliggende i Høng på Vestsjælland.

§ 103 tilbud jævnfør serviceloven.

De unge mennesker har en skøn anderledes arbejdsplads, med højt til loftet og dejlig stemning.

Anders Touborg

Køkkenchef med det daglige ansvar for cafeen og dens udvikling indenfor gastronomi.