Dagens ret

Dagens ret-serveres:

Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag: 11:30 - 14:00 & 17:00 - 19:30

Lille portion kr. 80, -

Alm. potion kr. 100, -

Håndværker kr. 120, -


Vi tager kun imod bestillinger på telefon og ikke via Facebook og Messenger

                                                                                                             

                                                                                                                   

 

 

Dagens Ret. 

 

Alm. portion 100,- kr.

Lille 80,- kr. og håndværker 120,- kr.

2025

Uge 45

Tirsdag            04/11            Skinkeschnitzler med bådkartofler og skysauce

Onsdag           05/11            Laksetærte med spinat

Torsdag           06/11            Stegt flæsk med kartofler og persillesovs

Fredag             07/11            Medister med  stuvet spidskål

                                                                             

                                                                              

Uge  46

Tirsdag            11/11            Pasta Cabonara

Onsdag            12/11           Skipper lobescoves

Torsdag           13/11           Stegt flæsk med persillesauce

Fredag            14/11           Ungarsk gullash med kartoffelmos

 

Uge  47

 

Tirsdag            18/11           Koteletter i fad med ris

Onsdag            19/11           Forloren hare med sauce og kartofler

Torsdag           20/11           Stegt flæsk med kartofler og persille sauce

Fredag             21/11           Hakkebøf med bløde løg

                               

 

 

                                                                           Uge  48

Tirsdag            25/11      Fiskefilet med kartofler og persille sauce

Onsdag            26/11      Svinemørbrad med grønt og skysauce

Torsdag           27/11       Stegt flæsk med kartofler og persille sauce

Fredag             28/11      Ribbensteg med rødkål

 

 

Uge  49

Tirsdag            02/12      Brændende kærlighed

Onsdag            03/12      Dampet torsk med grønt og kold dild creme

Torsdag           04/12       Stegt flæsk med kartofler og persille sauce

Fredag             05/12      Flæskestegsburger med rødkål og syltede agurker